Ullared

ULLARED 

6/11  2018

-Fullbokad-

Avresa sker enligt nedanstående tidtabell:

Nysäter, (bussgaraget)                      05.30

Säffle, Jvgstn                                     05.50

Åmål, Dalhall                                    06.10

Mellerud, Brandt                            06.40

 

Var vid påstigningsplatsen i god tid!

 

När vi hämtat upp samtliga passagerare, går färden vidare mot Ullared med en bensträckare efter vägen. Vi anländer till Ullared ca kl 10.00-10.15 och har då dagen på oss att shoppa! Efter många timmar shopping kliver vi kl 15.30 åter på bussen för hemfärd. Kort bensträckare även på hemresan. Vi når hemorten mellan 19.30-20.00.

Pris: 300:-/person

 

 

Beloppet betalas in minst 15 dagar innan avresa på

bg: 5051-6632. Minsta antal resenärer: 30 st.

OBS! Lämpligaste påstigningsplats är markerad. Om ni föredrar annan hållplats, vänligen kontakta oss i god tid innan avresa!

 

Trevlig Resa!

 

Nysäters Buss AB

0533-300 45

 

Reseprogram

 

Information om personuppgiftsbehandling hos Nysäters Buss AB

Vi behöver spara och behandla personuppgifter om dig, så som namn, adress, telefonnummer och e-post. Syftet med en sådan behandling är för att kunna lämna en offert eller ingå ett avtal.

Vi tillämpar gällande integritetslagstiftning vid all behandling av personuppgifter och vi behandlar dina personuppgifter för att kunna ingå ett avtal med dig som kund. Dina uppgifter kommer att sparas som längst ett år efter avslutad kundrelation.

De personuppgifter vi behandlar om dig delas med t.ex. hotell eller annan arrangör. Vi kan även komma att dela dina personuppgifter med en tredje part, förutsatt att vi är skyldiga att göra så enligt lag. Däremot kommer vi aldrig att överföra dina uppgifter till ett land utanför EU.

Personuppgiftsansvarig på Nysäters Buss är Ulrika Blixt (ulrika@nysatersbuss.se eller 0533-30045). Du har rätt att kontakta oss om du vill ha ut information om de uppgifter vi har om dig, för att begära rättelse, överföring eller för att begära att vi begränsar behandlingen, för att göra invändningar eller begära radering av  dina uppgifter. Detta gör du enklast genom att kontakta oss på telefon 0533-30045 eller e-post info@nysatersbuss.se . Om du har klagomål på vår behandling av dina personuppgifter har du rätt att inge klagomål till tillsynsmyndigheten Datainspektionen.