Sven Ingvars! Ingenting är som förut, allt är som vanligt.

Sven Ingvars!

Ingenting är som förut,

allt är som vanligt.

17/12 2021 Löfbergs Arena

Ny föreställning, ny platta! Livet är i ständig rörelse och inget är bestående, så har det alltid varit. För dagens Sven Ingvars är det utgångspunkten för kommande turné och platta; ”Ingenting är som förut, allt är som vanligt”.

 

Titeln är en tydlig blinkning till sin egen historia samt en deklaration om att bandet lever, sin ledstjärna Sven-Erik Magnussons död 2017 till trots. Sångaren Oscar Magnusson säger, ”Vi ska och kommer alltid stå stadigt med en fot i det som varit, men med den andra foten måste vi alltid ta ett kliv framåt annars stagnerar vi. Nu tar vi ett nytt steg mot att hitta vår framtida väg, där människor får mötas, glädjas, sjunga, minnas och skapa nya minnen tillsammans”.

 

Under konserten utforskar Sven Ingvars både musikaliskt och visuellt sitt arv och roll i vår samtid. I framtidsvisioner och tillbakablickar möts publiken och Sven Ingvars som så många gånger förr, i en smältdegel av glädje och sorg.

  

När vi hämtat upp samtliga resenärer fortsätter vi till Karlstad och Löfbergs Arena.  Vi beräknas vara framme ca 18.45. Föreställningen börjar kl 19.30 och håller på i ca 2 tim utan paus.

När föreställningen är slut väntar bussen, klar för hemresan.

Pris: 945:-/pers

I resans pris ingår:

*Bussresa

*Biljett: Rad 13-15 på parkett.

Reseprogram