Stulen kärlek

”Stulen Kärlek”

på Vallarnas Friluftsteater

10-11/8 2019

 

Stulen Kärlek Föreställningen handlar om den godhjärtade, men naive inbrottstjuven Bosse (Mikael Riesebeck), som har som mål att stjäla en mycket värdefull staty hos det rika, men spänningslösa paret Berit och Evald (Anna Carlsson & Mikael Ahlberg). Väl på plats inne i huset stöter Bosse på patrull, inte bara av paret som bor där, utan även av nyfikne försäkringsmannen Jerker (Jojje Jönsson), som är ditringd av Evald för en värdering av statyn.

 

Det Bosse inte vet, men snabbt blir varse om, är att försäkringsmannen gärna agerar fritidspsykolog när tillfället ges. Lägg därtill det nyinflyttade grannparet Eva och Adam (Siw Carlsson & Stefan Gerhardsson), som enträget väntar på sin flyttbil, som aldrig tycks dyka upp. Detta leder så klart till att de ränner ut och in ur huset, tills förväxlingarna är maximala.

 

Välkommen till årets stora skrattkalas på Vallarna! Som dessutom bjuder på en återförening av Stefan & Krister Krister Classon som manusförfattare och Stefan Gerhardsson på scen. För regi står Pär Nymark.

 

Dag 1: Avresa på morgon, vi åker söderut mot Falkenberg och kvällens föreställning. Stannar för lunch i Lilla Edet sedan åker vi till Varbergs Kusthotell, som enligt uppgift ligger femtiotvå steg från havet i vackra Apelviken. Incheckning på hotellet och vi får våra rum. Kl 17.00 är det dags att äta en 2-rätters middag i hotellets restaurang (dryck ingår ej). Vi åker till Falkenberg kl 18.30. Föreställningen börjar kl 19.30 och håller på i ca 2,5 tim inkl paus. När föreställningen är slut åker vi tillbaka till hotellet.

 

Dag 2: Frukost på morgonen, därefter checkar vi ut från hotellet för att starta resan kl 11.00 tillbaka till våra hemorter, med en rast efter vägen.

 

I resans pris ingår:

*Bussresa

*Biljett på parkett, rad 14-15

*En övernattn. del i dbl-rum + frukost

*2-rätters middag på hotellet (dryck tillkommer)

 

Pris: 2495:-/pers            Enkelrumstillägg: 550:-/pers

 

Reseprogram