Soldat Fabian Bom

Soldat Fabian Bom
på Vallarna, Falkenberg
5-6/8 2017

720x720-300x300

 

Ett komiskt dreamteam kommer till Vallarnas friluftsteater i sommar. Då väntar scenversionen av ”Soldat Fabian Bom”, film-klassikern fyller 70 år nästa år.

Jojje Jönsson ikläder sig rollen som Nils Poppes kultförklarade figur Fabian Bom, en av århundradets mest älskvärda personligheter. Med sin otroliga pliktkänsla, sprudlande humör och galna upptåg intar han i sommar Vallarna. Tillsammans med Mia Poppe och resten av den namnkunniga ensemblen, skapar Jojje ett komiskt dreamteam som bjuder upp till en skrattfest fylld av förvirring, puttrig kärlek, sång och kanske lite dans.

Årets ensemble: Jojje Jönsson, Siw Carlsson, Annika Andersson, Mia Poppe, Mikael Riesebeck,
Mikael Ahlberg, Niclas Strand, Sara Axelsson, Kent Vickell, Ola Hedén.

Dag 1: Efter att vi satt oss tillrätta i bussen åker vi söderut mot Falkenberg med rast efter vägen. Föreställningen börjar kl 15.30 så vi ska vara vid Vallarna i god tid före farsen börjar. När föreställningen är slut ska vi åka norrut till Varberg där vi ska bo på Clarion Collection Hotel Fregatten. När vi har checkat in och fått tillgång till våra rum har ni resten av kvällen fri att göra det ni vill.

Dag 2: Efter att vi ätit en stadig frukost checkar vi ut. Kl 11.00 börjar vi resan mot våra hemorter med rast efter vägen.

I resans pris ingår:
*Bussresa
*1 natt, del i dubbelrum på Clarion Collection Hotel Fregatten, inkl frukost
*Biljett på parkett rad 21-23.

Pris: 2095:-/pers Enkelrumstillägg: 830:-