Rhapsody in Rock – 30 år

Rhapsody in Rock –

30 år

Karlstad CCC

18/10 2019

 

 

En av Sveriges absolut största konsert-upplevelser genom tiderna firar 30 år 2019. Det blir ett kärt återseende med symfoniorkestern som medverkade redan 1989 på konserterna, den 52 man starka Gävle Symfoniorkester. Och förstås Anders Berglund vid dirigentpulten.

 

Idén med Rhapsody In Rock föddes under Roberts klassiska studier på Musikhögskolan. På dagarna var det strikta lektioner och under kvällarna blev det Blues, Boogie, Jazz och Rock på pubarna i Gamla Stan. Där och då, föddes idén om ett eget gränsöverskridande musicerande projekt med allt som alltid legat nära Wells hjärtat i den musikaliska världen. Dvs Klassisk musik, Rock o Jazz mm. Namnet skapades av en ordlek på Rhapsody In Blue. Gershwins gamla pianokonsert.

 

En konsert i Rhapsody In Rocks anda framförs alltid med en stor dos av ”Old Time Entertainment” inspirerat av Victor Borge, Charlie Norman och förstås de gamla mästarna med Beethoven och Chopin i spetsen. Avslappnat och lekfullt med publiken.

 

Robert & Anders kommer bjuda på några hemliga sånggäster under turnéns gång.

 

När vi hämtat upp samtliga resenärer fortsätter vi till Karlstad CCC.  Vi beräknas vara framme ca 18.45. Föreställningen börjar kl 19.30.

 

När föreställningen är slut väntar bussen, klar för hemresan.

 

Pris: 955:-/pers

 

I resans pris ingår:

*Bussresa

*Biljett: Rad 17-19 på parkett.

 

Reseprogram