The Play that goes wrong!

The Play that goes wrong!

Lorensbergsteatern, Göteborg

1-2/12 2018

PTGW-1280x650

 

Avresa sker enligt nedanstående tidtabell:

 

*10.00           Karlstad, Busstn/Drottningg.

*10.25           Grums, Jvg-stn

*10.55           Säffle, Jvg-stn

*11.15           Åmål, Dalhall

 

Var vid påstigningsplatsen i god tid innan avresa.

 

Världens roligaste föreställning! Om Pang i Bygget och Papphammar fick ett kärleksbarn…

Sven Melander står bakom rodret när succékomedin kommer till Sverige. Som regissör och översättare kommer Sveriges förmodligen roligaste man sätta sin prägel på denna humorsatsning. På scen står en mix av välrenommerade skådespelare och komiker. Underhållning på hög nivå är att vänta

 

Vi lovar inte att det går som det ska, men The Play that goes wrong kommer garanterat att efterlämna en bitterljuv smärta av skratt…

 

Handling: Teatersällskapet sätter upp ett klassiskt mordmysterie som utspelar sig i 1920-talets England, men som titeln antyder – allt som kan gå fel… gör det! De olycksaliga skådespelarna kämpar mot alla odds för att ta sig igenom föreställningen till den sista ridådragningen. Oväntade händelser resulterar i galna konsekvenser och mer än en gång är det osäkert om föreställningen ska kunna genomföras!

 

I rollerna: Andreas T Olsson, Niklas Jönsson, Cornelius Löfmark, Susanne Thorson, Sanna Persson Halapi, Robin Stegmar, Simon ”Chippen” Svensson, Robert Rydberg.

 

Dag 1: Vi åker till Göteborg med en rast efter vägen. Bussen kör oss till hotellet. Vi ska bo på Clarion Collection Hotel Odin. Adress: Odinsgatan 6. Vi får tillgång till våra rum efter kl 15.00. Vi har fri tid för att äta och göra oss i ordning inför kvällen. Bussen kör till Lorensbergsteatern,. Förställningen börjar kl 19.30 och håller på i ca 2,5 tim inkl paus. Bussen hämtar och kör oss tillbaka till hotellet.

 

Dag 2: Efter frukosten checkar vi ut från hotellet. Vi har fri tid till kl 14.00 då vi börjar resan hemåt.

 

 

 

I resans pris ingår:

*Bussresa

*Biljett på parkett rad 9, 10.

*En övernattn. del i dbl-rum + frukost

 

Pris: 1895:-/pers            Enkelrumstillägg: 455:-

 

Reseprogram