Nora julmarknad

Nora Julmarknad

8/12 2018

-Fullbokad-

Avresa sker enligt nedanstående tidtabell:

 

*6.40          Nysäter, garaget

*7.15          Åmål, Dalhall

*7.35          Säffle, Jvg-stn

*8.05          Grums, Jvg-stn

*8.30          Karlstad Busstn/Drottningg.

 

Var vid påstigningsplatsen i god tid innan avresa.

 

Nora Julmarknad arrangeras andra helgen i advent. Stadens centrum fylls av marknadsstånd med hantverk, gårdsprodukter och julstämningen går inte att ta miste på. Nora är en av Sveriges bäst bevarande trästäder med byggnader från 1700– och 1800-talet.

 

När vi har sätt oss tillrätta i bussen åker vi till det mysiga Nora. Vi beräknas vara framme vid 10-tiden. Här får vi uppleva en riktigt gammaldags julmarknad på stadens gator, torg och innergårdar, konserter i kyrkan, Nora glass med juliga smaker, åka hästskjuts och mycket mer.

 

Kl 14.30 åker vi mot våra hemorter med julstämning i sinnet.

 

I resans pris ingår:

*Bussresa

 

Pris: 350:-/pers  

 

Reseprogram

 

Information om personuppgiftsbehandling hos Nysäters Buss AB

 

Vi behöver spara och behandla personuppgifter om dig, så som namn, adress, telefonnummer och e-post. Syftet med en sådan behandling är för att kunna lämna en offert eller ingå ett avtal.

Vi tillämpar gällande integritetslagstiftning vid all behandling av personuppgifter och vi behandlar dina personuppgifter för att kunna ingå ett avtal med dig som kund. Dina uppgifter kommer att sparas som längst ett år efter avslutad kundrelation.

De personuppgifter vi behandlar om dig delas med t.ex. hotell eller annan arrangör. Vi kan även komma att dela dina personuppgifter med en tredje part, förutsatt att vi är skyldiga att göra så enligt lag. Däremot kommer vi aldrig att överföra dina uppgifter till ett land utanför EU.

Personuppgiftsansvarig på Nysäters Buss är Ulrika Blixt (ulrika@nysatersbuss.se eller 0533-30045). Du har rätt att kontakta oss om du vill ha ut information om de uppgifter vi har om dig, för att begära rättelse, överföring eller för att begära att vi begränsar behandlingen, för att göra invändningar eller begära radering av  dina uppgifter. Detta gör du enklast genom att kontakta oss på telefon 0533-30045 eller e-post info@nysatersbuss.se . Om du har klagomål på vår behandling av dina personuppgifter har du rätt att inge klagomål till tillsynsmyndigheten Datainspektionen.