Mamma Mia! The Party på Rondo i Göteborg

Mamma Mia! The Party

på Rondo i Gbg

9-10/1 2021

-OBS NYTT DATUM-

 

Foto: Photos by Mats Bäcker, Dewynters & Peter Knutson

 

Mamma Mia! The Party! Sedan premiären i januari 2016 på Tyrol i Stockholm, har Mamma Mia! The Party spelat för fulla hus. Succén fortsätter på The O2 i London och nu är det dags för nästa kapitel när partyt slår upp dörrarna i Göteborg.

 

En grekisk taverna, Nikos Medelhavsmeny. ABBA:s låtar och en fest som aldrig tar slut.

 

Rondo på Liseberg kommer byggas om och förvandlas till en grekisk taverna med kapacitet för 500 gäster. Du och ditt sällskap är med om en helt ny upplevelse, en middagsunderhållning i flera akter och en fest som överträffar det mesta.

 

Dag 1: Vi åker söderut mot Göteborg och ställer kosan mot Scandic Opalen där vi ska bo. Vid 15-tiden får vi tillgång till våra rum. Fri tid till att göra det ni vill, men vid 19-tiden går vi från hotellet de 850 m till Rondo, en kvart tar det att gå. Kl 19.30 öppnar dörrarna på Rondo. The Party börjar kl 20.15. Räkna med att festen håller på i minst 4 timmar, men sen är det upp till var och en hur länge de är kvar innan de går tillbaka till hotellet.

 

Dag 2: Börjar dagen med en härlig hotellfrukost. Kl 12.00 checkar vi ut och därefter åker vi tillbaka mot våra hemorter.

 

Pris: 2795:-/pers         Enkelrumstillägg: 555:-/pers

 

I resans pris ingår:

*Bussresa

*1 övernattning del i dbl-rum inkl frukost

*Showbilj inkl 3-rätters Medelhavsmeny (exkl dryck)

 

Bra att veta

Åldersgräns: 18 år, 13 år i målsmans sällskap

Scandic Opalens adress: Engelbrektsgatan 73

 

Reseprogram