Magnus Carlsson

Magnus Carlsson

Från Barbados till Gamla stan!

på Cirkus – Lilla Scenen

19-20/10 2019

 

Magnus Carlsson – Från Barbados till Gamla Stan

Efter en slutsåld vårturné landar Magnus Carlsson och succéföreställningen Från Barbados till Gamla Stan på Lilla Cirkus i Stockholm i höst. Du kommer bjudas på en hitkavalkad utan dess like, med låtar från såväl Barbados som Alcazar – och självklart även nyare hits från hans gedigna solokarriär.

 

Magnus Carlsson har tidigare bland annat tävlat i Melodifestivalen hela åtta gånger, både som sångare i Barbados, Alcazar och som soloartist. Magnus har turnerat över hela världen under sina 25 år som artist och har en låtskatt likt få andra i branschen.

 

I september-november fortsätter vårens turné till Stockholm och Cirkus, Lilla Scenen. Förbered dig på en kväll fylld av sköna hits, storslagen show, högljudd allsång och ren glädje!

 

Dag 1: Vi lämnar våra hemorter och åker till Stockholm med en rast efter vägen. Vi åker till vårt hotell som är Hotel Kung Carl för att checka in och få våra rum. Hotellet ligger på Birger Jarlsgatan, nära Stureplan. Bussen kör oss till Cirkus så vi är framme i god tid innan föreställningen börjar.

 

Showen börjar kl 20.00 och håller på i ca 1 tim och 50 min, utan paus. Efter föreställningen kör bussen oss tillbaka till hotellet.

 

Dag 2: Efter frukosten checkar vi ut från hotellet, ställer in våra väskor i bussen. Ni har fri tid till kl 14.00, då vi börjar färden hemåt med en rast efter vägen.

 

I resans pris ingår:

*Bussresa

*1 övernattning del i dbl-rum inkl frukost

*Biljett på parkett, rad 12-13

 

Pris: 2095:-/pers         Enkelrumstillägg: 390:-/pers

 

 Reseprogram