Ledin-Skarpt läge

Ledin-Skarpt läge

7-8/10 2017

-FULLSATT-

Avresa sker enligt nedanstående tidtabell:

  • 10.00 Nysäter, bussgaragetLEDIN_03_164
  • 10.30 Åmål, Dalahall
  • 10.50 Säffle, Jvgstn
  • 11.20 Grums, Jvgstn
  • 11.45 Karlstad, Busstation/Drottninggatan

Var vid påstigningsplatsen i god tid före avresan.

Han är tillbaka!

Efter en lång rad kritikerrosade publiksuccéer och efter två års uppehåll intar en av Sveriges mest älskade artister återigen scenen. Det gör han med en nyskapad musikalisk käftsmäll till show. En lika klassisk som modern upplevelse, där Tomas alla odödliga hits står i centrum. Räkna med en spektakulär show i högt tempo och med glimten i ögat. Med en artist vassare och mer laddad än någonsin. Fly vardagen och låt Tomas tillsammans med sina makalösa musiker få er att dansande lätta från stolarna. Missa inte höstens musikaliska lyckopiller!

Dag 1: Vi lämnar våra hemorter och åker till Stockholm med en rast efter vägen. Vi åker till vårt hotell som är Hotell Kung Carl för att checka in och få våra rum. Hotellet ligger på Birger Jarlsgatan och ligger nära Stureplan.

Bussen kör oss till Cirkus där vi ska vara klockan 18.00. Till förrätt serveras varmrökt laxröra med pepparrot med picklad gurka på kavring och till huvudrätt kalventrecôte med pestobakad tomat, parmesangratinerad potatisrulle samt rödvinssås. Obs! Dryck ingår inte i priset.

Showen startar kl. 21.00 och är slut ca. 22.30.  Bussen tar oss tillbaka till hotellet efter showen.

Dag 2: Efter frukosten checkar vi ut och ställer in våra väskor i bussen. Sedan är det fri tid till kl. 15.00 då vi börjar färden hemåt med en rast efter vägen.

Pris: 2695:-/person

Enkelrumstillägg: 390:-/person

I resans pris ingår:

  • Bussresa
  • 1 övernattning, del i dubbelrum, inklusive frukost
  • Showbiljett, parkettplats, inklusive 2-rätters meny (exklusive dryck)

Anmälningsavgift 1360:-/person erlägges vid bokningstillfället på vårt bg 5051-6632. Resterande summa 1335:-/person betalas minst 15 dagar före avresa.

Minsta antal resenärer: 30 st.

Boka här!

Här kan ni läsa mer om showen.