Information

Nysäters Buss är det lilla företaget med de stora möjligheterna. Vi tar hand om allt, från rena busstransporter till bokning av hotell, mat, konferensrum, kryssningar, teaterbiljetter och inträden, helt kostnadsfritt.

Vi arrangerar resor både inom Sveriges gränser, men även utrikes till alla möjliga fantastiska platser. Vi lovar att du som resenär kommer hem med massor av fina minnen och roliga upplevelser.

Våra bussar är helturistbussar (Mercedes) vilket innebär bekväma säten, rymligt benutrymme, klimatanläggning, toalett, kök, TV/DVD och WIFI. Vi har även alkolås och hjärtstartare på bussarna.

Bussarna har de senaste Euro VI-motorerna vilka är de renaste på marknaden just nu. Bussarna har även avancerade säkerhetssystem som t.ex. Active Brake Assist, vilket innebär att om bussen kommer för nära ett framförliggande fordon bromsar bussen själv, och Attention Assist som i god tid uppmanar föraren att ta rast.

Nysäters Buss är också certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001 vilket är ledningssystem för kvalitet, arbetsmiljö och miljö.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert eller för att boka ett personligt möte där vi presenterar våra tjänster.  Vi ser fram emot att höra från Er!

Kontaktar oss gör ni via e-post eller telefon:

info@nysatersbuss.se
0533-30045
Läs mer:
Kvalitetspolicy

Miljöpolicy

Resevillkor