Häxorna i Eastwick

Häxorna i Eastwick

 Cirkus, Stockholm

19-20/10 2019

Musikalkomedin – Häxorna i Eastwick, med Peter Jöback i huvudrollen.

Denna humoristiska musikal bygger på John Updikes kultfilm Häxorna i Eastwick med Jack Nicholson, Michelle Pfeiffer, Cher och Susan Sarandon i rollerna. År 2000 hade musikalversionen världspremiär i London. Musikalen har uppdaterats och har premiär i Stockholm i september 2019.

 

I rollen ser ni Peter Jöback som den förmögna och fullständigt oemotståndliga Daryl Van Horne –  mannen som  dyker upp när tre väninnor, uttråkade av sina trista småstadsliv och berusade av lite för starka martinis, fördriver tiden med att drömma om den perfekta mannen.

 

De tre kvinnorna, som på olika sätt är missnöjda med män men också väldigt olyckliga utan dem, är nyskilda musikläraren Jane (Linda Olsson), ensamstående mamman Alex (Kayo) och övergivna bokälskaren Sukie (Vanna Rosenberg).

 

Ett kraftfullt äventyr utlovas i denna komiska och storslagna musikal, fylld av mystik, humor och intriger, långt bortom din vildaste fantasi. Medverkar gör också välkända ansikten som Sussie Eriksson, Jan Myrbrand, Hanna Ulvan och Martin Rede Nord tillsammans med en stor ensemble och orkester.

 

Dag 1: Vi lämnar våra hemorter och åker till Stockholm med en rast efter vägen. Vi åker till vårt hotell som är Hotel Kung Carl för att checka in och få våra rum. Hotellet ligger på Birger Jarlsgatan, nära Stureplan. Bussen kör oss till Cirkus så vi är framme i god tid innan föreställningen börjar.

 

Musikalen börjar kl 19.30 och håller på i ca 2 tim och 40 min. Efter föreställningen kör bussen oss tillbaka till hotellet.

 

Dag 2: Efter frukosten checkar vi ut från hotellet, ställer in våra väskor i bussen. Ni har fri tid till kl 14.00, då vi börjar färden hemåt med en rast efter vägen.

 

Pris: 2295:-/pers         Enkelrumstillägg: 390:-/pers

 

I resans pris ingår:

*Bussresa

*1 övernattning del i dbl-rum inkl frukost

*Biljett: Läktare rad 8-10

 

Reseprogram