Arvingarna – I takt med tiden!

Arvingarna – I takt med tiden!

Kajskjul 8 Göteborg!

2-3/11 2019

-FULLBOKAD-

 

Fira 30 år med Arvingarna! Allt började med ”Eloise” sedan har det gått av bara farten med Mello, grammisar, nya album och en Diggiloo-turné. Nu är de tillbaka för att fira sina första trettio år med en helt ny krogshow.

Arvingarnas krogshow är ett generöst tack till sina fans. Det blir en storslagen och välregisserad kväll som sammanfattar de trettio första åren med en skön blandning av dans, pop, schlager och rock. Bandet kommer att bjuda på oförglömliga minnen och mängder av hits. De varvar med enstaka covers och några nya låtar. På scenen får de förstärkning med blåsare. Som en extra bonus gör Arvingarna ett kortare personligt framträdande för sittande matgäster.

 

Dag 1: Vi åker söderut till Göteborg och vårt hotell. Quality Hotel Panorama, adressen är: Eklanda-gatan 51-53. När vi checkat in och fått våra rum har vi tid att göra oss i ordning inför kvällen. Bussen kör oss till Kajskjul 8 lagom till kl 18.00 då dörrarna öppnas. Kl 19.00 serveras förrätten som är en mustig och len svampsoppa. Arvingarna bjuder på en förshow före varmrätten, som är Oxfilé med krämig madeirasås, rostad rotfruktskaka och örtsmörslungade haricot verts och sockerärter. Köttet serveras medium. Dessert: Choklad Sponge Cake. Drycker ingår ej i priset.

Kl 21.45 startar showen och håller på ca 90 min. Kl 23.30 går bussen tillbaka till hotellet. De som vill stanna kvar längre får ta sig tillbaka till hotellet på egen hand.

 

Dag 2: Efter frukosten checkar vi ut från hotellet. Vi har fri tid till kl 14.00 då vi börjar resan hemåt.

 

I resans pris ingår:

*Bussresa

*En övernattn. del i dbl-rum + frukost

*Show + 3-rätters middag (exkl dryck)

 

Pris: 2395:-/pers            Enkelrumstillägg: 225:-

 

Reseprogram